5 januari 2010

Samtidigt hemma hos Andreas CarlgrenErhmmppff.....uu.....global...mhff...uppvärmning....oompff...

"Många svek klimatet och de allra fattigaste länderna i Köpenhamn. Utmaningen att klara att hålla temperaturen under 2 grader har inte minskat. Nu behöver vi fler vägar för att rädda klimatet."

Ur Andreas Carlgrens debattartikel "Så ska vi fortsätta arbetet med att rädda klimatet".

Fuck off med det här tjatet om koldioxid, 2-gradersmål och intergalaktiska räddningsaktioner. Veva ner rullgardinen och titta ut Andreas. Inte fan är det värme som är problemet.

Om ni slår upp ordet "verklighetsfrånvänd" i valfri ordlista så ska ni nog hitta en bild på vår kära miljöminister med ett brett leende.

(Tipstack: Moderna Myter)

8 kommentarer:

Osynlige Mannen sa...

Nu får du sluta att tjata om Andreas Carlgren. Du vet lika väl som jag att han inte finns på riktigt. Han är bara påhittad för att skrämma små barn, precis som Stora Stygga Vargen, Al Gore, Michael Jackson, Karin Bojs och andra fantasifigurer. Jag blundar, stoppar fingrarna i öronen och ropar la-la la-la, jag hör inte! Barnsligt av mig? Vadå? Nämn "ClimateGate" för en miljöpartist. De gör ju likadant!

Anonym sa...

Hahahaha..... :-)

>osynlige mannen> Anade jag inte det? En minister som klär sig som Carlgren KAN ju inte vara på riktigt?

Sanna sa...

J a m e e n....stackars stackars Klimaatet....
Andreas verkar iaf hysa äkta medkänsla med den stackarn. Han har ju gjort allt han kan för att rädda Det....
Skam den som ger sig..! Det är bara att ta nya tag!

nils sa...

Å andra sidan verkar det som att "två-graders-målet" redan är uppfyllt Och anders kanske kunde ägna sig åt något annat...

Med örat mot rälsen sa...

Osynlige Mannen har rätt där, han är för osannolik egentligen. Hur kan han dessutom först stå och säja att vargarna är bra för vår natur för några år sen för att nu säja att det behövs skjutas av några? Knasig logik han har. Opportunism tycks vara den viktigaste egenskapen hos politiker.

Nils Pettersson sa...

Man kan inte säga annat än att du har en motsägelsefull argumentering. Å ena sidan hävdar du att det är en i det närmaste löjlig tanke att klimat- och temperaturobservationer som gjort under en relativt kort tid av jordens existens skulle säga något om klimatet, samtidig som du tar första bästa vargavinter som bevis för att det inte finns något klimatproblem.
Eller är det någon logik jag inte fattar?

Skeptikern sa...

Nils Pettersson: Grejen är att när det är varmt så kopplas alla naturfenomen till den av människan skapade uppvärmningen. Aftonbladet tog upp en hel serie artiklar för ett par veckor sedan, bland annat att ca 300 renar gick igenom isen i Norrland. På grund av klimatförändringarna (implicit skapade av människan). I England var det en översvämning, i Afrika var det en glaciär på Kilimanjaro och i Kanada en by som drabbades av stormvågor. Allt på grund av uppvärmningen.

Att vi nu drabbas av en vargavinter visar ju väldigt tydligt hur kaotiskt klimatsystemet är. När teorin är att det ska bli varmare och varmare så är det ju rätt ironiskt att det blir rekordkallt. Och samtidigt så publiceras det dramatiskt färre larmartiklar om den globala uppvärmningen. Varför är det så egentligen om uppvärmning är det största hotet mot mänskligheten?

Sedan har vi inte ett "klimatproblem", lika lite som vi har ett "solproblem" eller "gravitationsproblem". Klimatet är som det är, okontrollerbart, kaotiskt och bortom all mänsklig kontroll. Det är bara att inse och anpassa oss efter förutsättningarna.

Johnny sa...

"Erhmmppff.....uu.....global...mhff...uppvärmning....oompff..."

Fan, den här bloggen är roligare än Jay Leno Show, :-)

Det blir ju fantastisk kul att lyssna på ex Andreas Carlgren när man vet att hela AGW-teorin är en enda stor jättebluff. Hans uttalande är helt sanslöst roliga egentligen.