1 maj 2012

Journalister i symbios med Miljöpartiet


Miljöpartiet borde använda vattenmelonen som sin partisymbol. Gröna på utsidan, röda på insidan. Större delar av miljörörelsen är bara gamla kommunister som hoppat på "det gröna tåget" för att få utlopp för sina idéer som föll samman efter Sovjetunionens kollaps. Det handlar inte så mycket om värnandet om miljön utan mer om att kontrollera människor, centralplanera och att inskränka människors möjligheter att förbättra sina levnadsförhållanden - eftersom vi måste "rädda planeten" före allt annat.

Att Miljöpartiet granskats väldigt lite kan inte ha undgått någon och nu kommer det till och med forskning som visar att fyra av tio journalister röstar på Miljöpartiet. Lägg till nästan två till för Vänsterpartiet och så har vi en situation där nästan 60 procent av journalisterna som följer samma ideologi. Vänsterpartiet kör ju sin vinkel med "rättvisa" och miljön, vilket är än mer förvirrat när de absolut värsta miljöbrotten i historien har gjorts av kommunistiska regimer.

När jag läser opinionsmätningarna, som står som spön i backen varje vecka, så ligger Miljöpartiet stadigt kring 9-10 procent. Då undrar jag om vanligt folk verkligen begriper vad en fullskalig implementering av Miljöpartiets förslag skulle innebära för Sverige. Jag tror inte det. Anledningen till att de inte vet beror garanterat till viss del på att de människor som ska sköta den kritiska granskningen i media själva röstar på de gröna.

Andra reaktioner: Bloggen Allra underdånigast och The Climate Scam.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är inte många opionsundersökningar varken före eller efter valet som ger/gav MP mindre än 10-11% men i valet 2010 fick de inte mer än strax över 7%. Lägger man dessutom ihop C och MP så är totalen i de senaste valen ungefär lika för de gröna alternativen +- 1%...

/erik