11 mars 2010

Lägg ner IPCC för gottNils Lundgren och Marian Radetzki skriver i en debattartikel på Newsmill att de vill lägga ner IPCC. Gott så.

Men de vill ersätta den gamla panelen med en ny panel!

Allvarligt talat, vi behöver inga mer paneler som ska syssla med klimatet. Jordens klimat skiter fullständigt i människans klimatpaneler. Ja ja ja, människans industriella aktiviteter påverkar klimatet. (Bäst att skriva det så att inte förnekargranater börjar skjutas mot bloggen.) Men vår påverkan är så astronomiskt liten jämfört med naturens och universums krafter att det bara är ett slöseri med tid, pengar och resurser att försöka anordna stormöten där politiker ska bestämma optimal planettemperatur.

Klimat ut - miljö in. För miljöproblem har vi gott om och till skillnad från klimatet så är miljön något vi kan och bör ta hand om så gott det går. Så länge människoliv inte offras (DDT-förbud...) för att västerländska miljövänner ska sova gott om natten.

(Artikeltips: Climatescam)

2 kommentarer:

Anonym sa...

FN:s Politiska IPPC är en gång i tiden bildat av kommunisten Maurice Strong! som en TÄNKT- POL POT-plattform, - för att bilda en odemokratisk diktat kommunist utsugar diktatur.

FN:s politiska IPCC måste omedelbart läggas ned och Sverige måste och skall lämna POL POT - FN, och diktat EU, som vi nu tydligt har sett hur enormt farliga!!!! dessa genomskinliga täckmantlar blivit i västvärlden efter COP 15, mot friheten. Samt megafonmedian i Sverige behöver vi inte längre (vi har ett ocensurerat Internet än så länge) den är lika köpt som CNN och BBC med flera.

Men kolla gärna via satellit på Russia Today.Och Sverige skall enbart vara en nationalstat som samarbetar dem demokrater DVS vanligt folk i framtiden där makten utgår från folket via val!! inte med svält och POL POT- FN:s avskyvärda onda tällbergsfolkmördare.

http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel#p/u

http://www.politicsfiles.info/

Mvh JIMMY.

Anonym sa...

http://www.green-agenda.com/

"The common enemy of humanity is man.
In searching for a new enemy to unite us, we came up
with the idea that pollution, the threat of global warming,
water shortages, famine and the like would fit the bill. All these
dangers are caused by human intervention, and it is only through
changed attitudes and behavior that they can be overcome.
The real enemy then, is humanity itself."
- Club of Rome,
premier environmental think-tank,
consultants to the United Nations.


Mvh JIMMY.