5 oktober 2010

Sony drar sig ur 10:10-kampanjen


Det lilla handelsbolaget Sony drar sig ur den makabra 10:10-kampanjen, som nu har fått benämningen SPLATTERGATE. Aldrig har väl ett sånt bra ord myntats i historien! :)

Sony stödjer dock målet med 10:10, dvs att vi ska minska våra utsläpp av den dödliga och starkt frätande giftgasen koldioxid med 10 procent.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tur för Sony! Annars hade jag hystat ut min kamera. Men efter som de inte tar helt avstånd från 10:10 så får jag väl slänga halva kameran. :)

Kul att du är tillbaka Skeptikern, så det blir lite jäklar anamma här hemma i ankdammen bland alla oss smygande CO2-sniffande klimatbrottslingar.
Hälsningar Bim

Mikis sa...

idag fick jag veta att matta glödlampor förbjudits. mina glödisar som jag har som sänglampor gick sönder och jag har nu fått byta mot omatta, energisnåla, "miljövänliga". ser mycket omysigare ut och man blir bländad när man tittar mot lampan. USCH! :(

Skeptikern sa...

Mikis: Tappa för guds skull inte en energilampa i golvet. Då måste du utrymma rummet/lägenheten/huset i minst 30 minuter. Den här underbara tingesten innehåller nämligen kvicksilver.

Och jag håller med dig. Ljuset är inte skönt för ögonen. Det känns som om det alltid är dimma i bostaden.