11 oktober 2010

Köttfri måndagIdag är det måndag men inte vilken måndag som helst. Det är en köttfri måndag. Dagen till ära åt jag fläskfilé!

Ju fler vegeterianer - desto mer kött till mig, som jag brukar säga.

Metro har intervjuat en kille med kofta och otvättat hår (miljöpartist?) som tipsar om att man kan byta ut korven i en stroganoff mot tofu...


10 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket 'flumm' att man orkar hålla på med detta om Köttfria dagar och
annat i propaganda syfte.
Ingen påverkas av dessa dumma upp-
maningar det har motsatt verkan
men dom fattar inte detta.
ALI.K.

Lars sa...

Att äta kött och fett har ju visat sig vara nyttigare än att äta vegetariskt. Om alla ska börja äta grönsaker och linser kommer antalet dåliga magar, högt kolesterolvärde och allergier att öka markant. Kolhydrater är riktiga jävliga saker som man inte ska äta om man vill vara frisk!

Anonym sa...

I dag vet vi att koldioxid är farligt men kvicksilver är bra. När jag gick i skolan trodde vi att det var tvärtom. Här kan man tala om utveckling. /Janne

HCA sa...

Inte riktigt till ämnet, men ändå kanske det är det...
http://thegreenplanet.se/filmfestival/index.html

Nästan så man skäms å Värmlands vägnar, men i Torsby har man klimatfilmfestival..suck..
Hade en förhoppning att man kanske kunde haft utbyte av en kategori film, "Film för vuxna", men inte då..
Goreaklets sci-fi-rulle verkar inte vara på repertoaren, det var en liten chock faktiskt. Kanske beror det på de miljarder han skulle ha för visningsrätterna?

Lite mer här:
http://www.vf.se/nyheter/torsby/filmfestival-med-fokus-pa-klimatet

HCA sa...

Hmm, festivalen har redan varit såg jag... Nåja, så går det när man inte kollar noga:)

HCA sa...

Ah, men för jösse namn!
Glömde ju hälsa dig välkommen tillbaka!!!
Skäms på mig..:/

Anonym sa...

Jag äter en hel del älgkött, som jag jagar ganska nära hemmet. "Närproducerat" och "ekologiskt" alltså!
Undrar om det går att få dispans för att äta det på måndagar? Det kan ju ibland ligga en bit söndagsstek i matlådan menar jag.

Mikis sa...

men hallå. jag älskar din blogg, men varför gå till attack mot vegetarianer? jag må vara vegetarian sedan fem år tillbaka, men inte får något jävla klimats skull. jag tänder alla lampor i huset under earth hour. HMPF!

Anonym sa...

jag tycker synd om era stackars medelålders medeltjocka gubbjävlar som skriver här och tror att ni vet något när ni inte har läst en enda bok det senaste decenniet, bara SvD.
Inga feminister här heller antar jag?Inga kvinnor såklart, och inga vill se er dumskallar heller. Gå läs ett par vetenskapliga publikationer om hur saker hänger ihop, inte bara med klimatet utan med mat och vattensäkerhet, så snackar vi sen.

Lena sa...

Du har visst inte så bra människosyn du. Det spelar väl ingen roll vad han har för klädstil, det viktigaste är ju hans budskap.