12 september 2009

En kvarts miljon besökare på KlimatbluffenPasserade precis 250 000 besökare sedan jag startade bloggen. En liten milstolpe som två charlataner på bilden gärna skålar till.

Trevlig helg på er!

6 kommentarer:

Anders Folke sa...

Då får man väl gratulera!

Motvallskärringar behövs alltid. Eftertänkare. Grus i dojan.

Många bryr sig om "miljö" men får utslag av "klimat". För mig är det ingen större konflikt. Men det har sannerligen snackats nog om klimat nu för ett tag!

Med örat mot rälsen sa...

Al Gore är en större charlatan än Uri Geller. Den senare "böjde" bara skedar men Gore har lyckats böja många människors sinnen. Snacka om magi! Inte undra på att han ofta är klädd i svart som en trollkarl.

Per Welander sa...

Grattis! Keep up the good work!

Skeptikern sa...

Anders Folke: Tack! Jag börjar bli trött på allt klimattjafs i media och hos politiker. Kan ingen fatta någon gång att vi inte kan styra en hel planets klimat genom att ta tillbaka mänskligheten till tidig järnålder.

Per Welander: Tack! Antar att din besöksstatistik är något mer imponerande än min :)

Snowroller: Hittade bilden av en slump men en bild säger mer än tusen ord som sagt, speciellt den där bilden.

Anonym sa...

Grattis!

Bra att du får sånt genomslag. Men detta är bara början! Det kommer räfst och rättarting som kommer att tråka dagens domedagsprofeter. Hoppas att du har tålamod att hålla flaggan i vind hela vägen dit.

Olaus Petri sa...

Snowroller, du glömmer att Uri påstod att han kunde flyga för egen maskin. Viktigast är väl dock om levitationer och flygseanser är koldioxidneutrala?