14 februari 2010

SvininfluensagateEn fråga som Aftonbladet ställer sig idag.

Jag (som inte vaccinerat mig) säger....

DUH!

5 kommentarer:

Osynlige Mannen sa...

Nej, varför skulle fullt friska individer vaccinera sig mot influensa? Det här handlade bara om nationalekonomi (VAB-dagar). Ingen (nåja, nästan ingen) tjatade om att jag och hustrun borde vaccinera oss. Däremot kom upprepade frågor från skolan angående ungarna. Turordningen i vaccinationsprogrammet satte barn upp till 12 år FÖRE riskgrupper. VAB-dagar kostar. Riskgrupperna ska ju ändå trilla av pinn snart, så det sågs väl som en nationalekonomisk besparing. Nej, jag är inte ironisk. Med den prioriteringsordningen kan man inte gärna komma till någon annan slutsats. Att landstingspolitiker i Uppsala prioriterades mellan vårdpersonal och möjliga VAB-barn är däremot en helt annan historia. Tänk vilken katastrof för Uppsala om dess ledande politiker insjuknade eller avled!

HCA sa...

Flunsan i sig var/är väl ingen bluff, däremot så har det varit en extrem propaganda för att kränga vaccin. Korruptionen verkar vara total även här, där WHO-tanten Chen (som inte själv tagit vaccin btw) tar hjälp av en hemlig grupp för att avgöra graden av allvarlighet i pandemin. Utöver dem så är de sk experterna samma gäng som är experter i olika läkemedelsbolag. Den hemliga gruppen sägs vara hemlig för att den också innehåller läkemedelsfolk.
Nåväl, det finns spaltmil att skriva om detta bistra kapitel i hur lätt man kan manipulera folket, det viktigaste är ändå att vi får hoppas att scenariot med för många dödsfall, missfall och andra allvarliga biverkningar håll spå en så låg nivå som möjligt.

En sak vet vi ju, och det är att ju friskare folk är utanmediciner mm, desto mindre vinst/omsättning har Big Pharma.
GSK's aktier har väl tuffat upp 33% efter alla vaccineringar om jag minns korrekt?

Även här är det troligen väldigt enkelt: Follow The Money...

Snowroller sa...

Man kan fråga sej vad som är riktigt och vad som är påhittat. En influensa mer eller mindre gör ingen epidemi. Endast om det rör sej om en virusstam som hittills inte vidrört oss människor förut (Spanska sjukan, t ex) kan det finnas orosmoment att ta på allvar men i övrigt är det bara att köra på som förut. Förresten var de som dog av svininfluensan redan sjuka av annat eller så var de i den så kallade riskgruppen.

För övrigt börjar jag tröttna på alla dessa "portar". Droppen var med Pachauris voodoo-vetenskap.

Anonym sa...

Det känns lite avigt att istället för att skaffa sig en livslång motståndskraft genom att få influensa, låter man samhället betala en massa miljoner i onödan. Är det en annan anledning?
Man vet ju att många läkare inte ville ta sin spruta och varför inte?
Jo, de förstod att en spruta är farligare än själva influensan. Alltså ville man inte äventyra sin hälsa.
Synd bara att detta inte gällde andra, exvis. uppsalapolitikerna som prioriterade sig först.
Jojo, vad trodde man egentligen? Att man var oumbärlig förståss!!

Anonym sa...

Staten planerar väl att ta makten över människors immunförsvar.

Antikroppar är inget som våra egna kroppar ska få producera, utan något som staten ska ha monopol på att injicera i oss. Har man knarkat influensavaccin hela livet så kan en förkylning bli dödlig. Då är man beroende till livet av att få en dos till av staten.

Då gäller det att man inte har någon prick i FRA:s moralprotokoll.