1 mars 2010

Al Gore efterlystAl Gore passade på att gå under jorden samtidigt som iskylan lade sig över norra hemisfären i december förra året. Jag undrar var Nobels fredspristagare håller hus.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Al är ute och gore på en ökenvandring tror jag...
Men jag har också hört att han jobbar i snösvängen. Man vet aldrig var man har den mannen.
Bim

Monodemon sa...

I ärlighetens namn skrev han faktiskt nyss en lång artikel i New York Times om vikten av att vara fortsatt starka i tron:
http://www.nytimes.com/2010/02/28/opinion/28gore.html

Annika sa...

Förhoppningsvis sitter han på det där isberget...

Osynlige Mannen sa...

Att skylla vargavinter på global uppvärmning känns som gammal skåpmat. Al börjar tappa stinget. Det måste bero på Climategate. Bara några dagar innan skandalen briserade var han i suverän form. Som när han påstod att jordens inre är flera miljoner grader varmt. Klippet ligger tyvärr inte längre kvar på Youtube pga att "Detta videoklipp visar innehåll från NBC Universal, som har blockerat det av upphovsrättsliga skäl." Ja, det kan man ju förstå. Ofrivillig humor av den digniteten vill man inte skänka bort gratis.

Skeptikern sa...

Monodemon: Tack för tipset! Tyvärr så är det samma gamla svammel som han har kört i åratal. Jag undrar uppriktigt sagt om någon bryr sig om vad han har att säga längre efter Climategate och alla andra "gates" som uppdagas om vartannat.

Osynlige mannen: Klippet finns säkert på en alternativ videoklippssajt. Men visst är det kul när Al Gore droppar fakta om jordens temperatur både inombords och utombords :)

Unknown sa...

Kan du inte länka till klippet,jag behöver ett gott skratt i vintermörkret.


/Måns

Carl Z sa...

Hade möte i veckan med sn kollega från Brasilien, ha sa att deras sommar har varit ovanligt och olidligt varm. Men det är tydligen ofta så att varma sommrar och kalla vintrar inträffar samtidigt.

Hur som helst är det inte vidare vetenskapligt av er att tro att denna kalla vinter betyder något som helst för den globala uppvärmningen

Anonym sa...

Karl Z
Det tror jag ingen skeptiker tror, det är bara ett lustigt sammanträffande, speciellt när metereologerna spådde att det skulle bli den varmaste vinter någonsin här i Sverige.
Bim