6 mars 2010

Be afraid, be very afraidLäste detta idag och blev direkt illamående. Nu kommer väljarbarometrarna stå som spön i backen ända till Mona (gud förbjude) tar över i september. Måtte folk komma till insikt och inse konsekvenserna om Wetterstrand/Eriksson får ministerposter.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det känns ju inte som att man har bråttom att flytta hem till Sverige direkt. Lycka till med den fortsatta samhällsnedmonteringen som ju lär accelerera med de rödgröna. Ha det så bra där hemma i ankdammen!

/RD

Skeptikern sa...

RD: Med lite tur så kanske Miljöpartiet inför förbud mot all flygtrafik till och från Sverige - för att rädda klimatet.

Med örat mot rälsen sa...

Hur kan de ha så stort stöd när diskussionerna på det hela taget har styrts bort FRÅN miljön och liknande frågor?

Anonym sa...

Oroa er inte!
Demoskåpet har väldigt dåligt track record. Inte för att de skulle vara mot vänster eller höger, utan bara därför att de använder metoder som orsakar alvarliga fel i deras urval.

Anonym sa...

Var bara lugn den rödgröna kommunist idiot -röran kommer inte MERA tillbaka efter valet i Sverige hösten 2010.

Dom har ingen MERA politik - eller visioner inför framtiden! Utan samma gamla förtidspension och bensinskatter och fastighetsskatter! och det är NUMERA- allmänt känt att Svensk media styrs av gravt efterblivna kommunist (Journalister?) som vill bilda en odemokratisk nazistgrön POL-POT- världsregering under ruttna stinkande politiska FN:s IPCC.
Mvh JIMMY.

http://www.green-agenda.com/

Anonym sa...

Mp kommer i media vara jättestora och mycket populära fram till valnatten, precis som vanligt alltså...

HCA sa...

Som det är nu får man bara ont i magen av alla de som säger sig kunna styra oss.
Inte en enda av dem har ens rätt mjöl i rätt påse.

Egoism, nepotism och ett elitistiskt rövslickeri som kommer bara dra ner oss än meri skiten. Urk..
Måådan som nu hjular av lycka, eftersom hon å hennes regeringspolare sagt ja till en gigantisk vindpark där hennes egen son jobbar inom Svevind (de som roffar åt sig alla jobb och intäkter antagligen, genom något av de åtta företag som ingår i Svevind Holding AB bl.a.)...

Sossar som vill öka redan extrema skatter..
Ett blått block som säljer ut oss alla utan att blinka (FRA, IPRED mm)...
VPK:are som släppt sitt krav om att gå ur EU, bara för att kunna leka med de stora partiena...
MP, ja de är så korkade i sina önskningar så man blir mest rädd och tycker synd om dem för deras oförmåga att tänka rationellt, logiskt och sunt. Stämmer det att deras olika krav gemensamt skulle göra en ökning av CO2-halten? Läste det nånstans iaf...

Utan att ens rösta, än mindre veta vad det är, så har vi fått ett Lissabonfördrag över oss. Europa har sin egen president, och de en gång suveräna staterna kommer snart vara ett minne. Eller, vi är väl där mer eller mindre, fast man säger det inte rent ut.

Man undrar egentligen hur mycket de ljuga, lura och dölja för de som ändå ger dem makten, innan det rinner över.

Det borde ha skett för väldigt länge sedan, innan det gått så snett som det gjort.

Jerker Andersson sa...

Nu kommer ett inlägg som kanska kommer att röra upp en del känslor men... extremism måste ibland bemötas med extremism.

Det finns ett botmedel mot klimathysterin och det är att förverkliga riksdagens partiers värsta mardröm, att SD kommer in och blir vågmästarparti.

Tanken är horribel men inte så dum om man funderar på konsekvenserna.
Det viktagaste är att se till att partierna får reda på VARFÖR de INTE fick rösterna och varför SD egentligen fick så många röster, dvs att det inte berodde på deras invandrar politik utan på de befintliga partiernas brist på objektivitet i klimatfrågan.

Inget av de befintliga partierna i riksdagens partier kommer att ge efter för SD's verklighetsfrånvända människosyn, i synnerhet vad det gäller SD's invandrpolitik så man riskerar inte att få ett nytt nasisttyskland.
Om de inser att ett parti som SD får inflytande så kanske de börjar att fråga sig varför. Detta skulle inte komma fram vid skifta mellan höger och vänster regering som har samma verklighetsfrånvända syn i klimatfrågan och låter tro och övertygelse stå framför fakta och objektivitet.

Extremt? Ja troligen. Men extrema felsatsningar måste bemötas med extrema motmdedel. Sverige överlever 4 år av lite turbulens i riksdagen för att sedan återgår till den normala ordningen.
Vi överlevde Ny Demokrati på 90-talet som ruskade om en del i politiken och skulle klara en liknande situation idag. Det gav en nödvändig dos av frisk fläkt i politiken och fick dem att inse att status quo inte råder utan man måste vara aktiv och lyssna på medborgarna.

Anonym sa...

Sv:Jerker Andersson
SD har ingen verklighetsfrånvänd syn, det är sådana som du som har huvudet så långt upp i röven att knölen på halsen är näsan!
Du har aldrig varit i Malmö, el. ngn annan invandrartät förort i hela riket. Svensk invandringspoltiken är lika förstörd som kriminalpolitiken. Ditt inlägg visar tydligt att komunist/grön-propaganda fungerar, du har blivit hjärntvättad av dem.

/Måns

Peter sa...

Om Mona Sahlin blir nästa statsminister tror jag personligen inte hon sitter mer än ett eller två år, sen gör hon bort sig, drevet går och hon ryker. Vi har sett det förr..
Vem kommer då fram ur kulisserna som nästa statsministerkandidat?

Ledtrådar: Hon är medias lilla gunstling, får aldrig kritiska frågor, får raljera fantiska inlägg i TV närhelst hon vill och gungar med huvudet på ett efterblivet sätt när hon pratar, bor i Finland och pendlar hem med flyg lite då och då istället för att bosätta sig nära sitt arbete som hon proklamerar att alla andra skall göra...

Så det finns all anledning att vara skiträdd.
Att SD skulle göra nån skillnad i klimatfrågan är bara önsketänkande. SD är ett enfrågeparti, liksom miljöpartiet i grund och botten är (men med åren har de olyckligtvis tagits mer på allvar och betraktas som ett "riktigt" parti).

Anonym sa...

Det blir inte "Mona" som tar över...
-Det finns en spårvagn som till himmelen går, där är "Peter Eriksson" chaufför och "Lars Ohly" konduktör-

Anonym sa...

Man får hoppas att skräckalliansen talar om hur mycket alla energiskatter och dyl. skall chockhöjas INNAN valet samt vilka städer som skall straffas med tjuvskatt (biltull) för eftersatta vägprojekt.

/Joakim

Anonym sa...

good read, post more!