11 mars 2010

IPCC-granskningen är ett PR-jippoNu ska den korrupta IPCC-panelen utsättas för en granskning. Hahaha!

(min fetmarkering)

"Gruppen, som ska vara klar med sin granskning i augusti, kommer inte att utreda om fakta som presenterades i den kritiserade rapporten var korrekt eller missledande. Istället ska man komma med rekommendationer för att säkerställa att kvalitetskontrollen är bättre till nästa rapport, som ska presenteras 2014."

I augusti är ordningen återställd och IPCC kan fortsätta sprida sin dynga över jordens politiker. För nu spelar det ju ingen roll vilken forskning som kommer fram som visar att IPCC:s alarmistiska scenarier är falska, granskningen är gjord och IPCC rentvådd.

Vilket jävla skämt.

2 kommentarer:

Med örat mot rälsen sa...

Vanligt folk kan ignorera sån här propaganda men tyvärr är vi enligt lag bundna att följa det politikerna hittar på. Vi får inte ignorera dom, vilket är synd för jag struntar egentligen totalt i vad någon regering tycker och tänker.

Gunnar Strandell sa...

Det finns ju svårigheter att ta hand om.

Idag är IPCC:s rapporter politiska dokument som godkänts av FN:s medlemmar. Det betyder att det inte går att ändra uppenbara felaktigheter utan förhandlingar.

Detta måste nog ändras till nästa utgåva.

Men då kan inte politiker på lokal nivå lita på att slutsatser och rekommendationer står fast. Det kan påverka deras vilja eller mod för att genomföra kostnadskrävande åtgärder.