18 augusti 2008

Apropå utbildning(Annons i dagens Metro)

Suck...

8 kommentarer:

Anonym sa...

...Södertörns högskola är Kalle Anka utbildningarnas Mecka.

Tobbe

brodeur sa...

Det fans kommunister i öst när jag var ung ....

Tyvärr saknar många dem .....

Sonia sa...

Och när mina förfäder var små fanns det mammutar. Jag sörjer verkligen att de inte finns längre, jävla MÄNNISKOR som ska FÖRSTÖRA.

Funkar inte riktigt att argumentera på det viset. Som vanligt använder de ett sånt där gulligt djur som exempel (likt alla djurrättsorganisationer). Om det var någonting mer groteskt, som http://graphics8.nytimes.com/images/2005/02/07/science/08mole.184.jpg , då tror jag inte att lika många hade hakat på.

JOCA sa...

När de som utbildat sig där helt plötsligt inte har användning för sina kunskaper på grund av att de var helt fel eller saknade all form av objektivitet, kan de stämma högskolan då?

Anonym sa...

Okej fast ni vet väl att isbjörnarna börja dö ut eftersom isen smälter på nordpolen, även det enda ställe isbjörnar finns (om man räknar bort zoo etc.).
Visst är sloganen fel men samtidigt bra...

Anonym sa...

Är det inte rekord år i år med ovanligt mycket is vid båda polerna?
Tycker även att ordet koldioxid hörs allt mindre i media, håller klimatkyrkan på att inse sina felsteg? Nu skall man tillbringa 5veckor med att studera meteorologi/klimatlogi och miljöinverkan, kommer troligen att få höra CO2 tills öronen trillar av.. Har dock tur med upplysta docenter och lektorer :)

/Andreas

Anonym sa...

Sonia: Den där bilden, är inte det typ så som du ser ut? Jag kände inte igen dig på namnet, men när jag såg bilden!

TheBasturd sa...

Anonym: Jag är Norr om Lofoten nu.
Det är jävligt varmt. Inte kallt.