11 augusti 2008

Dagens rikspucko till politiker


Hittade den här debattartikeln via Climatescam, skrivet av en vänsterpartist som nu kopplar helgens regnoväder till klimatförändringar, som i sin tur är helt orsakade av människans koldioxid - IGEN. Den här lilla spårgasen i atmosfären är numera den store satan och roten till allt ont som sker i naturen (ungefär som USA när det gäller politik för samma parti). Undrar om författaren känner till att hon andas ut den... verkar inte så.

Om vi skulle låta några meteorologer (utom Pär Holmgren såklart) lägga fram olika förklaringar till varför Sverige drabbades av ett oväder i helgen så skulle inte koldioxidnivån i atmosfären vara en av dem... 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars lilla vän. Jag undrar hur hon mår.
Jordens räddare

Anonym sa...

Värsta är väl nästan att hon ser sympatisk ut.

Mårten sa...

Så att det råkade bli reg å rusk på hennes semestervecka är hela mänsklighetens fel, och de andra veckorna vi haft med kanonväder i somar är alltså inte människans förskyllan, eller?

Tycker löpsedlarna i somras var rätt fantastiska, från att hotat med den hemska gklobala uppvärmingen å katastroferna som följer den, så helt plötsligt står det "Nu kommer äntligen supervärmen!" och "här hittar du värmen!"