29 augusti 2009

Tre klimattips från MobyArtisten Moby intervjuades i Metro häromdagen eftersom han var här och spelade för klimatets skull. Här är hans tre tips som jag tycker ni läsare borde ta del av...

Det finns få saker som irriterar mig så mycket som likbleka, gravt undernärda, skörbjuggsinfekterade veganer som vill att vi NORMALA människor ska sluta äta kött. Dra åt helvete. Om det jag äter inte har haft ett ansikte så är det inte värt att lägga på tallriken. Punkt slut!

5 kommentarer:

HCA sa...

Hehe, härligt med känslor..:)

Hur mycket sallad krävs det till exempel för att få motsvarande mängd näring, fetter, vitaminer osv som man får från ett kilo nötkött?
Antar att det är ett förhållande som är aningen mer än 1:1...:)

Sen är det bara att räkna på allt från bekämpningsmedel, transporter, odlingsareal osv..

Nä, inte ska vi äta bara matens mat inte...

Snowroller sa...

Tre tips TILL Moby:

1) gör nån musik man kan tycka om

2) ät nåt riktigt, du ser inte klok ut

3) snacka inte så mycket strunt, det räcker med att Bono gör det.

Skeptikern sa...

HCA: Ibland måste man ta i ;) Välmående och välbeställda kändisar göre sig icke besvär med sina lösningar på icke existerande problem.

Sallad i all ära men när det gäller näring så finns det inget som går upp mot en rejäl bit kött på tallriken!

Snowroller: Gissar att Mobys karriär inte har gått så bra de senaste åren så han måste tramsa runt med klimatbudskap för att få press och göra pr för sin musik. En helsida i Metro med 1 miljon läsare är värt mycket i reklampengar.

Travis sa...

Undrar om Max är ett sånt där "klimatsmart" företag eftersom dom vill att bara folk som hämtar sina mål med bil ska få ha plastlock på sina dryckesbägare (sant!)...

McVicar sa...

Han må vara smått kass i huvudet, men låten i Bourne-filmerna är baske mig bra. ;)