26 augusti 2009

Andreas Carlgren har tröttnat på USASveriges miljöminister Andreas Carlgren har som vanligt skygglapparna på och verkar inte ha insett att USA står på ruinens brant rent ekonomiskt med gigantiska problem för framtiden. Statsskulden har passerat 12 biljoner dollar, arbetslösheten ökar, handelsunderskotten på månadsbasis är massiva, dollarn faller i värde och gud vet vad. Om det är något som USA borde fokusera på nu så är det inte koldioxid. Men försök säg det till en svensk miljöminister.

Läs mer på Expressen.

4 kommentarer:

Snowroller sa...

Vi har tröttnat på Carlgren. Han var bra ända tills han började pladdra om koldioxid. När jag ser folk som pladdrar om klimatpåverkan får jag en vision av den klassiska parodin på Bill Gates i datorspelet "Doom". Han ser ut som en trevlig prick men så fort han börjar prata windows blir huvudpersonen arg och skjuter honom på fläcken.

Anonym sa...

>snowroller>
Klockrent!
Efter hans sura uttalande om hur folk ska göra med kvicksilverbomberna (lågenergilamporna) han tvingar på oss, så har jag inget som helst förtroende kvar för den mannen!

Mvh Labbibia

Anonym sa...

Säkert att det inte är tvärt om?
USA är trött på Carlgren.
JR

Skeptikern sa...

JR: Kan mycket väl vara så! Om USA skriver på några galna klimatavtal samtidigt som de gör Cap and Trade till lag så kan hela landet hälsa hem.