6 januari 2010

Al Gore avfärdar Climategateskandalen


Jag blir illamående så fort jag hör den här charlatanen prata. Det hade varit fint om han fått lite motstånd när han ändå var med i TV. Ah, just det, Al Gore ställer ju inte upp på debatter. Så dumt av mig att tänka tanken...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Men debatten är ju över...

Sivan sa...

Ju större lögn desto fler tror på den. Vem sade det?

Snowroller sa...

Varför ska han debattera? Han är ju allsmäktig och vet allt. Han ska väl inte behöva diskutera det han vet med oss vanliga dödliga?

Ironi åsido, Al Gore är synnerligen okunnig i ämnet, mer än vad jag är, trots att han satt sej in i fysiken bakom.

Men det är ju trots allt skillnad på att veta och kunna. Han kan men jag vet.

Peter sa...

Al Gore är rent ut sagt motbjudande.

Men Kiran Chetry är het!!!! :-)

Skeptikern sa...

Peter: Down boy! ;)

Anonym sa...

Det här är lite off topic, men eftersom du inte anger någon mailadress så är kommentarsfältet enda sättet att kontakta dig. Det jag undrar över är varför du har Johan Norberg med i din länklista. Norberg är en "grön" liberal som gång på gång accepterat den klimatalarmistiska synen och uttalat sig för en global koldioxidskatt och trots Climategate avlöjanderna och trots det extremt kalla väder som lamslagit oss de senaste veckorna så visar han inte några tecken på att ändra sig utan har nu i dagarna beskrivit länder som släpper ut koldioxid som "bovar" på sin blogg. Det verkar minst sagt ologiskt att en seriös klimatskeptisk blogg länkar till en blogg som i bästa fall är värdelös och som i den mån den uttalar sig i frågan tar ställning för motståndarsidan.

Skeptikern sa...

Anonym: Jag är medveten om att han inte förstått klimatbluffen till fullo men i övrigt tycker jag att han skriver bra inlägg, artiklar och böcker som ligger utanför klimatområdet.

Samma problem gäller Björn Lomborg, som trots sina böcker Cool It och The Skeptical Environmentalist är övertygad om att AGW är sanning och ett stort problem, men att vi måste prioritera annat först. Jag håller med honom om att vi måste prioritera andra problem först men jag kan inte förstå varför han är så övertygad AGW-are.

Annika sa...

Jag tål knappt att se den där vidriga människan längre...