6 januari 2010

Al Gore frågas ut i kongressen 2007Republikanen Joe Barton gör några intressanta observationer kring Al Gores budskap om klimatförändringarna. Bland annat det faktum att koldioxidnivåerna i atmosfären stiger hundratals år EFTER temperaturen. Al Gore påstår att det är tvärtom trots att datan han använder visar på motsatsen.

Efter drygt 9 minuter kan ni lyssna på Gores svar. Det måste faktiskt höras. Aldrig hört maken till så mycket svammel, överdrifter och mumbo jumbo.

7 kommentarer:

Hringhorne sa...

Helt klart var han pressad, märktes att han trampade vatten. Vore intressant att läsa de svaren han inte gav muntligt.
Tänk om denna typ av nyheter kunde visas i svenska medier.

Anonym sa...

Al Gore hit och dit. Ni skriver som om vi inte hade något klimatproblem. Igår vattenkammade jag mig, tog på mössan och gick ut. Nu får jag inte av mössan. Får väl vänta på den globala uppvärmnigen innan jag får av den.
JR

Anonym sa...

Jävlar vad mycket bs det är från al gores sida. Så mycket svammel, så mycket skitsnack var länge sedan jag hörde från en politiker

Anonym sa...

Allting Gore hinner säga stämmer. Läs en bok innan ni väljer sida. Nicholas Stern, f.d. chefsekonom för Världsbanken, beräknade att bekämpningen av global uppvärmning kan komma att kosta 1% av globalt BNP. Att inte göra det kan komma att resultera i att BNP sjunker med uppemot 20%. Det kommer att kosta oavsett vad; vari ligger motivet till den konspiration som förespråkas från skeptiker?

Skeptikern sa...

Anonym: "Allt Al Gore säger stämmer" ??? Lyssnade du på vad utfrågaren sade de första 9 minuterna?

Nicholas Sterns science fiction-rapport räknar jag inte ens som någon källa att hänvisa till. Fler överdrifter i en och samma text får man leta efter.

Johnny sa...

Al Gore är verkligen en riktig super entreprenör som inte drar sig för att försöka lura hela världen för att få makt, pengar och berömmelse och han beräknas ha tjänat över 100 miljoner dollar på att sälja böcker, film och föredrag och fick dessutom Nobelpriset för sin fina och goda insatser för människor och miljö, det är helt sanslöst.

Vi skall vara uppmärksamma på vem som erhåller Nobels fredspris som delas ut av norska politiker, för den som får det är den som eliten vill att folk skall beundra och tro på för han har en gynsam agenda för den politiska eliten. Fredspristagarna är alltså de lögnare vi skall vara extra uppmärksamma på.

Kanske är det därför som etablerade politiker och media tiger som muren om climategate, det är helt enkelt för jävla pinsamt att nästan alla av dem har hängt på bluffen. Vad tror ni här?

Peter sa...

Anonym: Vem f-n har pratat om en konspiration??