22 maj 2009

Skeptikern drabbad av tarmvredKlicka på bilden så kan ni läsa denna artikel som var med i Metro i morse.

12 kommentarer:

Anonym sa...

är verkligen folk så jävla rubbade så de tror på vad som helst? tror de att hjort som är producerad för mat går omkring i skogen och äter blåbär? de föds ju upp precis som nötboskapen.

robban

Anonym sa...

Alla mat ger gaser i magen. Det spelar ingen roll om det är sallad eller smör.

Knäpp.

findus

Snowroller sa...

Men, just den maten som är "klimatsmart" ger mej gaser eller gör mej hård i magen!

Anonym sa...

Men det är väl ändå bättre att samla in våra gaser i någon slags behållare så kan vi återvinna det genom att värma våra hus. Förslagsvis ett ställe på torget dit alla kan gå och prutta i en stor container

Gunnar Littmarck sa...

Jag vill att de visar ett beräkningsunderlag som visar hur det globala klimatet ändras om knappt 7G människor går över till denna diet.

Sen ska de räkna på hur mycket det globala klimatet ändras om vi ger de 2G fattiga, moderna energisystem så de slutar med usel förbränning för matlagning.

Kanske kolkraftverk som genererar elkraft till matlagning och reflekterade svavelpartiklar till atmosfären är det mest klimatsmarta för de som av någon outgrundlig anledning vill försämra livsvillkoren på jorden med en lägre medeltemperatur?

Anonym sa...

Hur vore det om de kom med recept som i stället begränsade utsläpp av metan, i stället för denna eviga jävla söndertjatade koldioxid..

Anonym sa...

Sannolikt ger det en lika stor effekt på CO2-utsläppen om vi alla håller andan en minut då och då. Idiotföretag, som antagligen fått ohemult med bidrag för att de jobbar med "klimatsmarta" lösningar.

Peter sa...

"Klimatsmart" = smart nog att inse att klimatförändringarna inte är orsakade av människan.

För det är väl det som ordet avser väl?? ;)

pojoel sa...

Hallå Skeptikern!
Jag mailade dig på skeptikern at yhahoo punkt com från min hotmail-adress. Var det rätt adress? Kom det fram?

Anonym sa...

Metro som var en läsvärd tidning när den startade har nu blivit så PK att den är oläslig. Om det är därför den också går ekonomiskt dåligt kanske är en följd.

Anonym sa...

I samma tidning, längst upp på sid 18:

Vindkraft livsfara för getter:
http://www.metro.se/se/misc/pdf/2009/05/22/SESTO_2009_05_22.pdf

Max

Anonym sa...

Usch! detta stinker!

Dom talar som vanligt emot sin religion dessutom! För det var väl bara "fossila" bränslen som skulle vara farliga för klimatet! och om nu människans co2 eller metanutsläpp också ska räknas, så är det faktiskt bättre att åka bil än att springa till jobbet ur co2 hänsyn till exempel! men alarmisterna plockar bara russinen ur kakan, är det något man kan tjäna pengar på, så är det tydligen fritt fram att syssla med sådan "Sherrypicking".

Varför går folk på sådan SKIT!