13 maj 2009

USA gräver en allt djupare gropUSA, det gigantiska lånefinansierade korthuset, gräver nu en allt djupare grop som landet faller ner i nu när budgetunderskotten rör sig norr om tio tusen miljarder dollar. Obama och hans hantlangare är på väg att få igenom nya klimatavtal som kommer göra det ännu svårare för USA att kunna ta sig upp ur den här krisen.

I USA har koldioxid klassats som en förorening för i en artikel i Bloomberg står det hela tiden "pollution". De känner förmodligen inte till att människan andas ut denna förorening. Min gamla kemilärare från gymnasiet skulle nog gråta om han läste detta. Rätt många amerikaner tror också att jorden skapades för 6 000 år sedan så jag är inte förvånad att co2 nu är smuts.

Obama vill få in över 600 miljarder dollar på att sälja utsläppsrätter. Ett bedrägeri av gigantiska proportioner. 4,8 biljoner kronor för att få rätten att släppa ut koldioxid. Ett resursslöseri som aldrig kommer att överträffas. Allt för att styra temperaturen på en planet. Världen har verkligen drabbats av en massiv härdsmälta i hjärnan och det blir bara värre och värre och värre. Politikerna för oss sakta men säkert mot undergången.

Klimathotet har blivit en självuppfyllande profetia för den undergång som alla skriker om kommer snabbare än beräknat - och inte på grund av att klimatet förändras utan på grund av politikernas vansinniga åtgärder för att motverka undergången.

Veckans Affärer med klimatprofeten Pontus Schultz vid rodret har skrivit en lång artikel om USA:s nya klimatavtal för er som vill läsa.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att deras hjärnor bör slänga i tvättmaskinen o snurrar fort. Sedan kan man hänga upp för att det torkas fort och rena så att dom ska förstå bättre.

Om dom försöker lagra koldioxid och det verkar som om dom inte har fattat än att det är en viktig gas CO2 som jorden måste ha och vi ska kunna andas.

Jag har kollat i internet om vulkaner i världen och det tog ca 4 timmar för mej att kolla olika platser om det är "levande" eller "döende" jag menar aktivt o oaktivt.Det är massor vulkaner som är "levande" som ingen i världen kan stoppa vulkaner som spyr en massa giftiga gaser.

Ska dom och NSF springa dit för att stoppa med en kork eller en megastor sten?.

Nä jag börjar bli trött på de som tror för mycket på klimathotet. Bättre att jag går till mitt hobbyrum o bygger modellhus till mitt tåg och skiter i klimatfanatiker. Amen

Det är absolut bättre att man ska tänka på miljön som vi ska rädda om, men inte klimathotet som ingen i världen kan stoppa för det sker naturliga förändrat i klimatet.

Findus

Gunnar Littmarck sa...

Jag tycker att CO2-fobin är enklare och troligen billigare att hantera än:
Den globala byråkratin.
Inte mist den som utgår från FN och genom välvilliga samvetskäl skapade överföringsströmmar.

Magnus sa...

Gunnar. Det största förslaget i global byråkrati är alltså inte lika farligt som global byråkrati?

En typisk logik där...

Gunnar Littmarck sa...

Magnus jag tror att CO2-fobin kommer upphöra ju mer insatt allmänheten blir.
Se bara hur debatten i Sverige tycks skapa så snabbt växande skeptikerkår att allt fler forum öppnas.

Nu kan du inte se en artikel med kommentar funktion där de klimatoroade vinner.

För bara några år sedan var det inte så.

Dessutom så påverkar det faktum att fler tidningar och inte minst sr har kommentarfunktion.

Men det blir svårare att avskeda alla klimathotsbyråkrater.