21 juli 2009

Det ser mörkt ut för IPCCJag har nu suttit ett par timmar vid datorn och gjort simuleringar för att se vad som kommer hända med IPCC i framtiden. Tack vare en kraftfull processor i datorn så har resultatet presenterats som ett Youtubeklipp. Se ovan vad som kommer hända med IPCC:s kontor (och dess verksamhet) om några år. Notera jublet bland åskådarna...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr ser det väldigt ljust ut för IPCC. AGW är en politikers dröm: 1: Ett problem som berör alla människor oavsett var de bor på denna jord som visar att vi har stort empati.
2: Det är livshotande om vi inte agerar NU!= rösta på mig.3:Alla andra som inte går med på våra förslag är antingen okunniga eller har ett medvetet agenda, oftast i lag med multinationella oljeintressen,som förhindrar och motverkar vårt strävande att förhindra AGW. 5: Det spelar inget som helst roll för eventuella klimatförändringar vilka åtgärder vi besluta att genomföra för det har ingen verklig effekt.6: Alla misslyckanden med klimatavtal kommer att kunna skyllas på andra politiker och/eller länder, men vi försökte som bäst.

Anonym sa...

Har du fixat detta Skeptikern? Snyggt jobbat!
Men nu ligger du nog risigt till. Nu kan dom ju bara säga att hade inte du sänkt IPCC så hade den globala uppvärmningen fortsatt.
JR

Skeptikern sa...

JR: Jag har inte fixat något. Har helt enkelt fört in olika faktorer i en datormodell och fått detta resultat, ungefär som en klimatmodell som får fram ett resultat med katastrofal global uppvärmning pga koldioxid :)

Anonym: Instämmer tyvärr men antalet kritiska röster växer stadigt så förhoppningen är att vi kan jämna IPCC med marken och återgå till att satsa vår tid, pengar och resurser på verkliga problem som människor drabbas av och inte inbillade problem om 100 år.