14 december 2008

Dom som söker hittar

Vilka är det som hittar hit till den här bloggen? Det kan man undra efter att ha kikat på vilka sökfraser i Google som har lett till ett klick hit i december månad. Vanligtvis är det sökord om isbjörnar, koldioxid, temperaturer, solen och annat men en del sökfraser undrar man över :)

"bilder på hittade döda isbjörnar med blod"

"jorden går under om vi inte slutar konsumera papper"


"keff att dissa miljön"

"30 år hos en isbjörn hur många människor år är det"


"spillning i afrika"

"det kommer sot ur skorstenen"


"kokbok med låg temperatur"

"toa kan inte spola"

4 kommentarer:

Snowroller sa...

Jag hade precis sett Global warming swindle och sökte på nätet efter mer ingående information om kritiken mot klimathotsteorin. Jag hamnade först hos nån sida vars namn jag inte kommer ihåg nu. Den hade en massa länkar varav denna stod överst eller näst överst.

Skeptikern sa...

Snowroller: kul! Det är väldigt många som söker på "motargument", "klimathot + kritik" och liknande. Har sett att det är en hel del sidor (i vissa fall märkliga) som länkar hit.

Anonym sa...

Jag och min bror började undra vad som skedde under värsta klimathotshysterin i media. Hade världen blivit totalt galen?

Men på bland annat svd.se så har alltid kommentatorsfälten varit fyllda med skeptiker på varje artikel kring klimatet så man började leta runt lite mer och fann tillslut mer info kring klimathotet. När det sedan började stå klart att alla forskare inte var så eniga som viss media försökte ge sken av så kändes det som det värsta struppgreppet hade släppt och sedan har det rullat på...


//erik

Skeptikern sa...

Erik: Härligt att höra! Tipsa dina vänner och bekanta om den här och andra "likasinnade" bloggar.