22 april 2008

Metro klimatpropagerar"The truth about climate" proklamerar Metro på en helsida i dagens tidning ackompanjerad av en mycket märklig bild. Samma tidning hade i vintras en förstasida som visade en bild på ett brinnande jordklot. Heja Metro!...

7 kommentarer:

kalle strokirks elaka bildblogg sa...

Se min humoristiska kommentar
http://www.kallestrokirk.se/22%20april08.htm

Skeptikern sa...

Kalle: haha! :)

Peter sa...

Man blir så förb-nnat trött!
Bilismen står för endast 10% av co2-utsläppen, ändå publicerar Metro en bild som entydigt skyller "klimatkrisen" på bilen.

Kalle Strokirks bild var som alltid lysande.. Det är väl bara en tidsfråga innan man hamnar på sträckbänken... ;)

Anonym sa...

Märkte ni också att det finns en notis i insändare delen som säger : "skriv grön! Är du klimatreko? etc.."
Det verkar som de har slut på "rädda jorden" insändare, vad gör de? Kör den där idiotkampagn och en notis, nästa vecka ska ni se kommer det att dycka upp upprörda insändare som dömer ut bilismen och köttättande...
Det är just det som är metros levebröd, klart de vill att folk bli upprörda, har dock inte mycket att göra med miljö men men....
/Gaaaz

Mårten sa...

Bilen skylls alltid i första hand, det är så mycket lättare att klämma åt bilister på skatter och avgifter under förevändning att det är av miljöskäl hit och dit, alternativt lyxartikel. Då den mesta och mest högljudda miljö och klimatpropagandan kommer från radikalvänsterns håll så symboliserar bilen även ett slags kapitalistiskt förtryck, så då blir deras agenda komplett genom att göra livet surt för oss bilägare.

Kjell G. Holmsten sa...

Ja Metro är ju som alla andra annonstidningar beroende av just Annonser! Märkligare vore väl om Stenbeckssfären var kritiska mot rådande Klimatpolitik?

Skeptikern sa...

Gaaz: Såg det också. Jag gissar att Metro ska köra något alarmistiskt temanummer snart så det gäller att bunkra upp med klimatsmarta insändare.

Kjell: Visst är Metro beroende av annonser men det här är en egen annons (om man nu ska kalla det annons) som säger att tidningen minsann berättar sanningen om klimatet.