30 april 2008

Stephen Colbert om etanolStephen Colbert säger sanningen om etanol :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

ÄNTLIGEN!!

Anonym sa...

hahaha, jäklar vad bra, etanol som miljövänligt drivmedel är ju världens roligaste skämt, mera sånt!
Otroligt kul också att våra folkvalda politiker tagit fasta på detta och skojjar till det så för oss alla!

Natrix sa...

Ja, utmärkt. Synd bara att insikten kommer så sakta här. Jag undrar hur politikerna kommer att lägga upp reträtten. Jordbruks- respektive miljöministern verkar försöka hålla ut så länge som möjligt. Jag kan inte märka att de försöker öppna några bakdörrar. Jag kan egentligen inte märka att någon svensk politiker har börjat försöka trassla sig ut biohärvan. Förr eller senare måste de dock. Sanningen kommer att bli allt för uppenbar.
Hur gick det till när vi backade in i bioåtervändsgrände? Vem körde? Vem läste kartan? Hur behandlades de som sade att detta slutar illa? Vad har det kostat? Finns det fler idiotiska förment gröna projekt som politikerna bör vara skeptiska till?

Skeptikern sa...

Natrix: Politikerna är täckta med teflon och fakta om biobränslenas brister, AGW-bluffen och en massa annat rinner av dem innan det hinner fästa. Det finns väldigt många gröna projekt att vara skeptiska till för politikerna, framförallt utmålandet av koldioxid som det största hotet mot mänskligheten.

Natrix sa...

Skeptikern - Jag tror varken teflon eller pansarplåt räcker i längden. Till slut måste politikerna acceptera sanningen. Det skall bli intressant att se hur reträtten kommer att ske. Att bara rätt upp och ner erkänna att biobränslen var ett komplett misslyckande från början till slut tror jag inte de kan förmå sig till. Antagligen blir det något i stil med "Situationen var så allvarlig att vi var tvugna att göra något även om det var både dyrt och kontraproduktivt".