3 april 2008

Al Gore intervjuas på CBS 60 Minutes

Del 1


Del 2


Är det bara jag som tänker på Uri Geller när jag ser den här karln flina in i kameran och på allvar säger att det skulle kosta mer om vi inte gjorde något åt den här "klimatkrisen" än om vi skulle göra något åt den.

Må denna man vara bortglömd väldigt väldigt snart.

Tipstack: Kättaren 

6 kommentarer:

Anonym sa...

usch bort med den feta katten............

olle W

Magnus sa...

Här en artikel på American Thinker om hur Gore och Tipper i denna intervju beskriver Gores engagemang som terapi efter valförlusten.


Får jag bli lite offtopic (och spamma)?

En annan som tjänar pengar på klimatalarmism är nog svenske Per Carstedt, som är VD för SEKAB. Jag skrev just om SEKAB:s satsning i det torkkatastrofdrabbade Tanzania samt Mocambique i Afrika. Jag har där även ett inhemskt exempel på vår skamliga etanolpolitik. Artikeln här.

Jerker Andersson sa...

Det är ju märkligt hur snabbt alla dessa kritserande artiklar eller för Al Gore ej förskönande video klipp försvinner på något dygn.

Är det bara jag eller försvinner dessa artiklar och klipp samma dag som de kommer upp?

ianric sa...

Klockan är mycket, det är dags att sova. Jag har just slösat bort en del av mitt liv med att titta på Al Gore. Kanske borde jag försöka göra reklam för min egen blogg här? Nej. Efter att ha tittat på filmen med Al Gore känner jag mig smutsig av att själv utöva opinion. Vilken pajas! Undrar just om andra människor uppfattar mig som en pajas? Antagligen. Jag låter Al Gore fungera som avskräckande exempel. Låt mig aldrig sjunka till den nivån. Vilken pajas!

Skeptikern sa...

Ianric: Pajas var rätta ordet. Förstår inte hur en hel värld kan köpa den här lönnfeta och stenrika mannens lögner om klimathot. Han är väldigt mån om att vi måste göra något NU. Det är självklart att det måste ske nu eftersom han precis fyllt 60 och om han ska casha ut riktigt ordentligt med sina investeringar i utsläppsrätter så är det bråttom.

Magnus: Ska läsa din artikel i helgen. Du får "spamma" hur mycket du vill :)

Jerker: Klippet är fortfarande kvar. Ta i trä.

lubbe ferrysson sa...

Han är väldigt mån om att vi måste göra något NU. Det är självklart att det måste ske nu eftersom han precis fyllt 60 och om han ska casha ut riktigt ordentligt med sina investeringar i utsläppsrätter så är det bråttom.

Exakt, money talks.