9 juni 2009

Al Gore får sig en avrivningHovnarren och bluffmakaren Al Gore får äntligen lite kritik av rakryggade kongressledamöter.

8 kommentarer:

Sivan sa...

Bravo! Al är ute på hal is. Om det finns någon kvar!

Snowroller sa...

Ärkenötet Gore går igång om "konsensus". Han verkar inte veta vad ordet egentligen betyder.

Nu vet vi att de uppför sej så här i utrikisk politik. Det är lite mer fart i debatterna utanför Sveriges gränser. Det skulle vara kul med lite mer av detta i svensk politik. Det vi fick se för många år sen då Carl Lidbom och Anders Björck hamnade i luven på varandra var kul men sen dess har det bara varit artiga knytnävar i fickorna och ironi i ordvalet. Sånt är inte kul när man ser hur engelsmännen skriker åt varandra.

Anonym sa...

Oj!
Detta inte bara piggade upp för stunden utan räddade dagen (eller kanske till och med veckan) som Leif G W Persson sa en gång när Bosse Ringholm var i farten.
/ A

Anonym sa...

Ja och det är bra att den kriminelle skojaren Al Gore, nu till sist är mosad. Ps - Lägg även nu snart tydligt märke till att den andra bluff idioten - Gordon Brown i England snart är nedkämpad av folket. Mvh JIMMY.

Dr James sa...

Mycket underhållande. Särskilt den sista kommentaren (precis i slutet) om Dallas Cowboys :-)

Mårten sa...

Whoahahahaaaaaa, det här var Monty-Python klass på det , obetalbart :D

Skeptikern sa...

Dr James: Instämmer. Skönt att det finns några politiker som genomskådar Al Gores agenda.

Anonym sa...

Al Gore, George Bush, Raul Hilberg m.fl. är avslöjade som de bedragare de är. Och allt är ute på internet som de utvalda inte kontrollerar, men som de kämpar så hårt för att censurera med dimridåer som fildelning och "kriget mot terrorismen" som orsak.