4 oktober 2009

Franska vinbönder klär av sig för GreenpeaceGreenpeace vill visa vad den globala uppvärmningen kommer ställa till med för franska vinbönder genom att låta dem klä av sig nakna och vifta med både penisar, bröst och vinflaskor.

Ett varmare klimat skulle göra att vinodlarna kan odla vin under längre tider på året och är det mer koldioxid i atmosfären så skulle deras vinrankor växa bättre. Men vad vet jag, de kanske inte inser detta utan blottar sina kön och protesterar i stället, precis som franska bönder alltid gör när någon ens tänker tanken på att minska deras miljardbidrag som resten av Europa tvingas ge dem varje år.

Se inslaget på Expressen.

7 kommentarer:

Snowroller sa...

Om detta verkligen skulle varit en uppvärmning vi upplevt de senaste 100 åren borde vi ha kunnat odla vindruvor i södra Sverige och andra grönsaker utan växthus. Det fanns kärrsköldpaddor i Norden under den varmare delen av Bronsåldern, likaså under den senare delen av den period vi kallar romersk järnålder (ca Kr f-300 e Kr). Var är sköldpaddorna nånstans?

Elena sa...

Som min paleontologilärare en gång sade: Under dinoasuriernas tid hade man en växthuseffekt som var 100 gånger värre! Livet klarade sig då och kommer därför även att klara sig nu!

Anonym sa...

Franska bonnhoror vet inga gränser! De gör allt för att tjäna pengar: Stat, kuk, kamera, bidragsblankett: det är allt helt likgilitgt för dem, bara de får pengar.

Det vore inte så dyrt att *övertyga* dem om att istiden är nära föreståndande (för ingen av dessa parasiter TROR ju verkligen på någon klimateffekt överhuvudtaget, vetenskapliga argument göre sig inget besvär där). Och få dem att repetera exakt samma nakenshow i det syftet istället.

Anonym sa...

Det hela är signifikant för nivån på klimatporren som vi blir påtvingande från morgon till kväll.

/Eskil

brodeur sa...

kanske dags för en ny "fuck for the palnet", något Norskt förvirrat par vill jag minnas höll på med detta.

Skeptikern sa...

Snowroller: Jag har ätit upp dom :)

Elena: Precis, temperaturen har gått upp och ner på jorden ända sedan start. Med tanke på människans få sekunder på jorden så är det fascinerande att samtliga naturliga orsaker numera inte existerar - bara människoproducerad koldioxid.

Eskil: "klimatporr", ett nytt uttryck har myntats!

Brodeur: Go!!

Anonym sa...

Elena, din paleontologilärare har rätt. Men han glömde berätta allt till dig. Du ska nog gå tillbax till lilla paleontologilärare och be han läsa på lite mer.

Anonym med alla dessa fula ord. Tvätta munnen, du e lika lättköpt hora.

Mr. Foot in your ass.