25 oktober 2009

Intervju med Ian PlimerLyssna på en mycket intressant intervju med Ian Plimer som skrivit boken Heaven and Earth: Global Warming, the missing science. Precis som jag själv och likasinnade "skeptiker" så baserar han sitt tänkande i den här frågan på en extremt ovanlig egenskap i dagsläget - sunt förnuft. Lyssna och lär!

3 kommentarer:

Erik L sa...

En väldigt bra, lång intervjuv som tar upp de mesta kring klimatlarmets felaktigheter och brister på ett rent vetenskapligt plan! En riktigt skärpt man med svar på allt! Kan ingen bjuda in honom som talare i EU parlamentet! för efter några timmars tittande på 24:ans sändningar därifrån med brandtal av Anders Carlgren mf så kan man konstatera att på denna sida jorden är dom inte riktigt medvetna om fysikens och naturens lagar, dom stödjer bara politikens lagar.

Eftersom Ian inte är politiker utan Proferssor med inrikting på geologi och miljö, så förmodar jag att han har betydligt bättre koll på vetenskap än politikerna.

Christopher E sa...

En riktigt bra intervju. Skönt att lyssna på när världen annars verkar fullständigt galen. Tack för tipset, Skeptikern!

Jag håller förresten på att läsa Ian Plimers bok i dagarna. Mycket intressant sammanställning av kunskapsläget.

Skeptikern sa...

Christopher E: Japp, verkligen en intressant intervju och Plimer kan rada upp fakta som vem som helst borde kunna förstå. Har inte köpt hans bok ännu men ska försöka göra en raid på adlibris i vinter.