17 oktober 2009

Koldioxid..blubb..skriv...uppmärksamhet...blubb...pr-kupp...blubbPolitikerna på Maldiverna körde ett klimatmöte under vattnet häromdagen. Eftersom människan släpper ut koldioxid blir jorden varmare och då stiger havsnivåerna och då kommer Maldiverna att dränkas och alla dö och det måste vi stoppa så nu skriver vi alla på och hoppas att det kommer miljarder med klimatbistånd så att vi kan ligga på beachen utan att jobba.

Lästips: Intervju med Nils Axel Mörner.

6 kommentarer:

Christian sa...

Finns det några tillförlitliga siffror på hur mycket havsnivån på Maldiverna har stigit de senaste hundra åren? Alltså inte gissningar om framtiden, utan vad som faktiskt har uppmätts.

Andy sa...

1/4 av Holland ligger under havsytan...Vari ligger problemet??? Problemet heter FN som gissar hur klimatet ska bli? Hur kan man "stoppa" klimatförändringarna??? Var är normalt klimat, det som rådde innan Maldiverna bildades kanske???

benke sa...

Underbart med alla bilder från klimatdemonstranterna i förra inlägget.

Alla borde se dessa bilder, det finns en kraft i dessa bilder att det är nonsens det som sägs, det är att synas som är det viktiga, inte innehållet. Det är en stor dos komedi att betrakta detta spektakel.

Desto mer dessa dumskallar får uppmärksamhet desto fler kommer att förstå att klimathysterin är en modesak.

Att människan skulle kunna påverka klimatet är hybris och narcissism i sin prydo.

Heja på! Mera freaks till demonstrationer!

Snowroller sa...

Ska Nepals regering sitta på Mount Everest iklädda bergsbestigningsutrustning för att få samma uppmärksamhet?

Globetrotter sa...

Maldiverna kan ju sluta bränna dieselolja själva i sina elkraftverk... dessutom är Male full av bilar, de kan ju förbjudas först!

Lejeune sa...

Till och med Saudierna som är så otroligt fattiga vill ha del av klimatpengarna, som tydligen kommer att regna som manna från himlen.