14 februari 2008

Kylan i Indien orsakad av... global uppvärmning


Experter på "Combat Global Warming"-konferensen i Mumbai förklarar det kalla vädret som svept över stora delar av Indien som ett resultat av den globala uppvärmningen.

Ännu ett tecken på att alarmisterna börjar bli desperata.

Läs mer på Sify News.

2 kommentarer:

Natrix sa...

Klimathotet är tacksamt att skylla på för alla U-landspolitiker som missköter sina ämbeten. De muslimska länderna har även alternativet Danmark.

Andy - Liberal sa...

Ja, vad gör man inte när det är mycket pengar med i forskningsbilden.

Det säger ju sig självt att är du forskare och forskar om global uppvärmning så är det ju självklart att om du vill fortsätta med din forskning (och få grymt mycket pengar i bidrag, stöd, stipender och gud vet vad) så kan man ju helt plötsligt inte byta inriktning och se sanningen i vitögat - och börja forska om global nedkylning...Kommer ju lätt att skada denne forksares förtroende.

"Nej, vad 17, det är klart att det är uppvärmningen som gör att det blir kallt - här finns det ÄNNU mer pengar att hämta"...

Sjukt är bara förnamnet.

Jag har NOLL förtroende för forskare med enkelspåriga teser!

Och FN och EU köper allt med hull och år.

Ines Usman (s) sa en gång att internet är en fluga. Hon fick äta upp sin hatt. Och jag lovar att fler kommer få käka upp sina hattar inom en snar framtid.

Klimatdebatten börjar svänga, tycker jag..bl a mycket bra att debatten om etanol som icke-miljövänligt gör sig gällande i större utstäckning, även i media.

Vore f ö bättre om FN och EU bryr sig om de enorma mängder sopor som kastas i havet och flyter omkring och förstör miljön och djurlivet. (Se SvD idag).

Andy - Liberal