4 februari 2009

Miljöpartist som tappat förståndetMiljöpartistiska kommunalrådet Kia Andersson i Göteborg har läst någon hysterisk klimatrapport och föreslår på fullaste allvar att hela Göteborg måste flyttas för att staden inte ska svämmas över i framtiden (på grund av klimatförändringar orsakade av människan).

"- Vi måste få en allvarlig och seriös debatt kring översvämningshoten och klimatförändringarna på nationell nivå men inget händer. Här gäller det att inse allvaret i klimathoten. Man har tidigare talat om en höjning av vattennivån på minimum 10 centimeter och max 100 centimeter. Nu talar man om 80 till 200 centimeter. Det är åtta gånger högre lägstanivå."

Sverige har alldeles för många politiker...

(Tipstack till Farbror Torsten)

10 kommentarer:

AJ sa...

Hahahaha. Och dom (etablissemanget ) tycker det är vi som är galna!!! Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Fortsätter det så här så har vi inget annat val än ... revolution. Flytta hela Göteborg? Hahaha ... hahahaha.

Anonym sa...

Suck... Visst, fortsätt ifrågasätta vetenskapen du. (Att nu Göteborg skulle drabbas så mycket är kanske en överdrift som saknar vetenskaplig konsensus, dock.)

Skeptikern sa...

Calandrella: Kika på det här inlägget från bloggen Klimatsvammel. Han undersökte just havsnivåerna kring Göteborg.

http://unrealclimate.blogspot.com/2008/01/havsniv.html

"Ifrågasätt vetenskapen..." Grundbulten i vetenskap är att ifrågasätta, testa, undersöka och göra om samma sak igen. Och konsensus är ingen term som ska användas inom vetenskap.

Anonym sa...

HAHAHA!..eller vänta, det är inte alls roligt att det finns så korkade människor. Borde på allvar vara olagligt att vara så förbannat jävla DÖdum i huvudet som det där kommunalrådet.

Sivan sa...

jAG TROR ATT HELA SVERIGE HÅLLER PÅ ATT SJUNKA. KONTAKTAR HENNE IMORGON FÖR ATT FÖRBEREDA FLYTT AV SVERIGE ALLA INVÅNARE OCH BOHAG TILL MOUNT EVEREST. DET VORE VÄL FAN OM INTE DET SKULLE VARA PÅ TILLRÄCKLIG HÖKD

Anonym sa...

Är det Per Gahrton som kört bilen på bilden? Han är ju ett bra exempel på en typisk miljöpartist.

Stockholmarn sa...

Kan vi inte flytta Göteborg utomlands när vi ändå håller på..? :-)

Anonym sa...

Stockholmaren!
Nej! för tusan. Vi flyttar översvämningarna till Stockholm i stället.
JR

Anonym sa...

se min satiriska kommentar
http://www.kallestrokirk.se/5%20feb09.htm

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=ipT6fLEzTBo