9 december 2009

Eh ok... Isbjörnar blir kannibaler och valrossar krossas

Detta är ert fel!

Byt glödlampa, ställ in Thailandresan, sluta ät kött och kör för guds skull inte bil. Annars kommer alla isbjörnar och valrossar dö.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Läs detta..

http://www.andersnilsson.name/2009/12/naturligt-beteende-for-isbjornen-att.html

Anonym sa...

Jag har lika lågt förtroende för WWF som för Exxon då det gäller klimatfrågan. WWF marknadsför och säljer klimatlarm och Exxon marknadsför och säljer oljeprodukter. Det har jag egentligen inget att invända emot.

Jag har däremot invändningar mot är att massmedia och politiker inte har fattat deras affärsideer och att de därför hamnar på olika sidor i klimatdebatten.

/Eskil

Skeptikern sa...

Anonym: Bra inlägg! plockade Climategatebilden från din blogg :)

Anonym sa...

Exxon "esso",Shell och andra stora oljebolag är bakom en koldioxidskatt etc

http://www.canada.com/calgaryherald/news/calgarybusiness/story.html?id=e8aecbbb-16c6-412d-8054-7e64e2b176ef

http://wattsupwiththat.com/2009/12/04/climategate-cru-looks-to-big-oil-for-support/

Anonym sa...

Inte min blogg hehe

Anonym sa...

Att björnens största predator är björnen, lär sig varje jägare i sin utbildning. Samma sätt har vargen som alltid biter ihjäl avkommor som inte tillhör alfahannen och alfahonan. Till och med de som tillhör gruppen men inte är släkt hjälper till i "utrensningen".
Detta med björnar som äter andras björnungar är verkligen ingen nyhet, det har alltid varit så allt sedan björnen blev björn och då troligen ärvt detta beteende av sina avlägsna släktingar i sin utveckling.
Hälsar UiU

Anonym sa...

Hur kan isbjörnarna veta något om klimathotet? Dom kan väl inte läsa?
JR

Anonym sa...

Dina slutsatser och kommentarer gör att jag kliver av från den här bloggen. Maken till trams har jag sällan skådat.Jag undrar om vi inte måste utnämna dig till; bloggbluffen.

Skeptikern sa...

Anonym: "Maken till trams har jag sällan skådat".

Eh ok, men det är inte jag som har föreslagit det här med glödlampor, inställda flygresor och att man ska sluta äta kött. Allt detta har föreslagits av miljörörelsen för att rädda klimatet och i sin tur isbjörnarna.