29 december 2009

Den vidriga öppningsfilmen för KöpenhamnsmötetMan baxnar!

7 kommentarer:

Magnus sa...

Jag är ingen skräckfilmsexpert men har sett japanska The Ring ett par gånger och jag tycker den verkar mer realistisk. De kan ju visa den nästa gång.

Magnus sa...

Förresten. En analys med instikter levereras nog av David Horowitz.

Magnus sa...

Ska förrestensöäga att i länken till Horowitz sägs först en del om socialister som blir gröna, och jag har tidigare sett honom påpeka bias och politisering inom universitet, men han är långt mer höger än jag. T ex skämtar han om "gay rights".

Snowroller sa...

Jag trodde det var förbjudet att utnyttja barn i propagandasyfte. Det borde vara det i alla fall.

Anonym sa...

Att sådana här dårar skrämmer andras barn kanske inte är så konstig, men de skrämmer ju även sina egna... Fast de har väl inga efter som de är emot människosläktet och bara älskar isbjörnar. Att älska med en isbjörn är en livsfarlig syssla.
JR

Anonym sa...

Vill bara tacka Skeptikern för din utomordentliga blogg och önska dig Gott Nytt År. Jag har följt din blogg länge, tack och lov för att den finns i dessa tider av politiska stollerier och klimatdille. Politiker som inte kan/vill göra något åt grundläggande problem fattigdom och svält, politiskt och religiöst förtryck, aids och malaria, arbetslöshet och kriminalitet ska alltså rädda Jordens klimat? Herregud! /Janne A

Skeptikern sa...

Janne A: Tack tack :)

Snowroller: För oss som fortfarande har sunt förnuft så är användandet av barn i politiska syften helt vansinnigt. I den här filmen hänger flickan från ett träd och skriker...