17 januari 2009

1 + 1 = 3 enligt IPCC
"How many times have you heard or read words to the effect that 4000 scientists from the Intergovernmental Panel on Climate change (IPCC) supported the claims about a significant human influence on climate? I think I've seen it on television, radio and the Internet and I know that politicians at national levels have quoted such figures. There's no question whatsoever. It's utterly wrong."


Läs en liten analys av IPCC:s lek med siffror skriven av John McLean. Mycket intressant!

Tips från Climate Research News.

5 kommentarer:

AJ sa...

Att dokumentet är mycket intressant är ingen överdrift. Faktum är att jag inte vet riktigt vad jag ska säga efter att ha läst igenom det. Blir nästan stum av häpnad. Kommer bli mycket intressant att höra vad etablissemangets apostlar har att säga om saken, men jag har en känsla av att de kommer att låtsas att dagens inlägg av dig inte finns. Idag får vi, sanningssökarna, det således bevisat vilka de verkliga förnekarna är.

Anonym sa...

Mycket intressant. Men fulmedia lär väl inte uppmärksamma detta. Många som jobbar inom media idag har även svårt för matte på grund att de är unga och med det resultat eleverna presterar i matte nuförtiden lär nog många journalister idag över huvudtaget inte förstå siffrorna.

Richard sa...

Aj:
Etablissemangets apostlar kommer inte att läsa detta dokument,precis som de systematiskt nonchalerar övrig forskning som motbevisar agw. Har man hissat storsegel i den varma(läs politiskt korrekta) agw-vinden så är det svårt att ändra kurs. Mycket prestige står på spel.

Skeptikern sa...

AJ, Jonas & Richard: Det ska finnas en bok/reportage/artikel någonstans om en journalist som försöker få ut namnlistor på de forskare som IPCC refererar till och det är inte helt lätt. Jag måste försöka hitta den.

AJ sa...

Insåg precis att det nu gått 2 dagar sedan det här fina inlägget postades. Och hör och häpna, inte en enda liten apostel från den "sanna läran" har orkat plita ner en endaste liten mening här. Hur överraskad är jag över det? Inte det minsta.