11 januari 2009

En skeptisk astronautDen siste människan som satte sin fot på månen, astronauten Dr. Jack Schmitt, kommer delta i International Conference on Climate Change i New York i mars.

"As a geologist, I love Earth observations," Schmitt wrote, "But, it is ridiculous to tie this objective to a 'consensus' that humans are causing global warming when human experience, geologic data and history, and current cooling can argue otherwise. 'Consensus,' as many have said, merely represents the absence of definitive science. You know as well as I, the 'global warming scare' is being used as a political tool to increase government control over American lives, incomes and decision making..."

Läs mer på Newsblaze.

Tips från Greeniewatch.

13 kommentarer:

TheBasturd sa...

Tillåt mig att va den första att kommentera! HA HA HA HA HAAAAA!
Ja och 9/11 va också orsakad av den Amerikanska regeringen! Dem sprängde world trade center i luften så att dem kunde få kontroll över oljan i Irak!
Det här med att den globala uppvärmningen är en bluff är en konspirations idé på samma nivå!

of politics sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jag vet sa...

Låt oss ändå hoppas att Dr. Schmitt var den senaste, ej den siste!

För övrigt den mest intressanta månexpeditionen, går att läsa om i sin helhet på Lunar Journals på nasa.gov

Skeptikern sa...

Basturd: Snart kommer jag inte godkänna dina kommentarer. Bara så att du vet.

TheBasturd sa...

Varför det? Jag tycker att erans teori är på samma nivå som dem mest vansinniga konspirations teorier som finns där ute. Eller är det politisk kontroll här också? Jag tror att ifall politiker hade velat kontrollera vår frihet, så hade dem nog inte gjort det på det här sättet.
Det är ett ganska dyrt sätt, men såklart också ett grönt sätt.

Fredrik P sa...

Coolt, först tänkte jag att det var lite "meh" men sen såg jag att han var geolog och inte bara austronaut. Väldigt offensivt uttalande måste jag säga, har lär ha fått många fiender efter detdär.

Snowroller sa...

Får tipsa om en ganska intressant artikel Aftonbladet publicerade idag:

http://www.aftonbladet.se/klimathotet/article4166190.ab

Det är uppenbarligen farligt för klimatet att söka via Google. Jag sökte på dr. Schmitt idag. Tänk vad mycket koldioxid det släppte ut!

TheBasturd sa...

Som sagt, så verkar det som att ni fokuserar på dem minsta problemen, så att ni sedan kan löjlig förklara dem, för att kunna hålla era konspirations teorier vid liv.

Men kom ihåg. Dem har nog bluffat om den där artikeln om att googla släpper ut Co2, för att kontrollera människans frihet från att surfa på nätet!

Men jag tror att staten kan vilja kontrollera oss mera till en viss del. Genom video kameror ect.

I danmark, om ca 6 år ska det bli GPS tvång i bilen och så ska man få börja betala för hur mycket man kör.
När svenskarna fick nys om detta, så sa dem: Detta ska vi kanske också införa!
Nu hävdar dem att dem gör det för miljöns skuld. Det tror jag dock inte på, utan här tror jag garanterad att det rör sig om kontroll över människan.

Fan människor! Det är väl bara för oss att inte gå med på detta. Varför ska vi bara bli sura och gnälliga över detta, men sedan när dem bestämmer att genomföra det ändå. Ja, då sväljer vi det bara?
Jag hejar på miljön, men om jag ska köpa eller behöva installera en GPS av tvång i min bil, då räcker jag bara upp fingret. Där går min gräns!

KG Holmsten sa...

TheBasturd: Du tror ju på klimatalarmisterna!
Då måste du vara med och rädda jorden!
Du måste försaka dina karav till att bli miljövänliga och co2 fientliga!
Du måste bli fiende till mänskligheten för att gå på skiten som klimatalarmister sprayar över mänskligheten.
Att gå med på GPS i bilen är väl inget, föresten varför skall du ha bil?
Cykla? Nja det går åt mycket CO2 - Alla stopp? Tillverkning, du får inte andas för mycket!?
Du det är politiker som kommit på allt detta med klimatvarning.

Skeptikern sa...

Basturd: Jag vet att du har en massa åsikter om än det ena än det andra. Skulle uppskatta om du kunde försöka hålla dina kommentarer till det artikeln handlar om. Visst, du får egentligen skriva vad du vill men när du kastar in konspirationsteorier om elfte september i anslutning till en artikel om en astronaut så undrar jag vad syftet är.

Starta en egen blogg och skapa en debatt där.

Snowroller: Läste det där också och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Varenda människa är snart övertygad att koldioxid är ungefär lika dåligt som cyanid i den här takten.

Fredrik P: Man får hoppas att Schmitt klarar sig helskinnad. Han är trots allt en nationalhjälte och en genuint "historisk" person, om du förstår vad jag menar, så skiten kanske inte kastas på honom i första taget.

TheBasturd sa...

Det står på Engelska: the 'global warming scare' is being used as a political tool to increase government control over American lives, incomes and decision making... ( Låter inte detta som en konspirations teori?)

Jo, det gör det och då drog jag liknelsen från dem vansinniga teorier om att det skulle var amerikas stat som sprängde de två tornen i luften. För att kontrollera oljan i Irak.

Sure att den globala uppvärmningen skulle enbart va en bluff för att: the 'global warming scare' is being used as a political tool to increase government control over American lives, incomes and decision making...
Get Real!

TheBasturd sa...

KG Holmsten: Du överdriver lika mycket som dem som är hysteriska om miljön. Du och dem andra är ett fint bevis på att människan inte har någon vett.

Varför ska allt missbrukas? Svara på det? Varför ska man alltid överdriva med allt. Nu talar jag om att istället för att ha 1 bil, varför ha 3?

Köpa det man behöver och sedan köpa nytt när det går sönder. Men nej. Här går såna som ni runt och gnäller över att det var bättre förr. Köpte man en TV, ja så höll den i 60år.

Men sedan utan att tänka er för, så byter ni ut saker lika lätt som ni byter era kalsonger. Jag är trött på såna som er, som bara tar saker och ting för givet och tror att bara för att ni går på två ben, att ni skulle vara herren på täppan.
Ni tror att andra har fel medan ni bara har rätt, hånler åt alla som inte håller med. Fan, dem måste ha en skruv lös! Jag säger, köp det ni ska, sluta vräka i er som grisar och ge tillbaka till jorden. Det är att använda huvudet!

We didn't define the law of nature, we are not unique, we are simply the ape that got lucky!

KG Holmsten sa...

Bastard- SUCK? En bill istället för tre?
Dina långa komentarer har nu genererat för mycket CO2, kan någon visa ansvar nu!