16 december 2009

CrossTalk om klimat och DopenhagenPiers Corbyn, Bjorn Lomborg och Michael MacCracken debatterar om klimatet i 25 minuter.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag slår vad om att du lyssnar på killen som spår vädret ett år i framtiden. Han som säger att allt är en bluff? Hm... En väder kille som spår väder ett år i framtiden =Z

Jag tycker Björn låter vettigast.Glenn

Anonym sa...

Hm... Väder killen säger typ så här. Vår jord håller på att kylas ner, inte värmas upp. Sedan säger han att andra planeter längre bort ifrån solen än vad vi är håller på att värmas upp. Jaha...? Ja, men det låter förnuftigt det Herr Skeptikong! Jag har lust att skicka dig en Jul Klapp med handflatan, mitt i vinter kylan så att den värmer denna vinternatt! Så kan du lära dig, Mr IQ = 0 och E= mc2.

Hans Li Engnell sa...

Piers Corbyn ser ut som hämtad ur Resident Evil...!

Anonym sa...

Att påstå att koldioxid inte påverkar klimatet över huvud taget är väl att ta i iaf?

Anonym sa...

Glenn, vad är det som är så konstigt med att man kan förutse framtida incidenter med modern teknologi? Har du något material som motbevisar det? Det faktum att man kan förutse incidenter har ju knappt något att göra med diskussionen, fattar inte varför du hakar upp dig på det. Sen så har ju faktiskt "väder killen" (som är forskare) rätt, det finns inga bevis för att koldioxid ökar temperaturen.

Anonym sa...

Man ska haka upp sig på att Piers säger att våran planet håller på att kylas ner. Sedan påstår Piers att andra planeter som ligger längre bort från vår sol än vad vi gör håller på att värmas upp. Vi ligger närmare solen, men vi kyls ner, men dom andra planeterna längre bort blir varmare?

Har jag fel eller säger han inte detta?