21 december 2009

Global Warming: A Lot of Hot AirHär har ni en nyhetsspecial från Fox News som sändes häromdagen. Har inte hunnit kolla den själv ännu men ni får gärna skriva era reflektioner.

Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6

6 kommentarer:

Peter sa...

Du kunde ligga gärna satt rubriken "Något vi ALDRIG kommer att få se på Svt"...

Anonym sa...

Frågor över affärer av FN: s klimatkonferens guru Dr Rajendra Pachauri


http://www.telegraph.co.uk/news/6847227/Questions-over-business-deals-of-UN-climate-change-guru-Dr-Rajendra-Pachauri.html

Anonym sa...

"Mixed bag",

Bra är ändå att diskussionen är igång istället för bara en ensidig propaganda under så många år.

Klart är att om "tomte nissarna" får sitt race så flyttas resten av vår tillverkande industri ut till ställen med liten eller ingen kontroll av miljöaspekter vilket i sig klart visar vad det handlar om, avindustrialisera väst och skicka oss tillbaka till medeltiden.

Fråga alla i Trollhättan om dom nu vill ha mer åtgärder som tar död på vad som nu betalar för vår tillvaro....

Nils sa...

Här kan ni lämna ett meddelande till statsministern och låta honom förstå att vi inte köper bluffen och absolut inte tänker betala några pengar för något CO2-fribrev.

http://www.regeringen.se/pub/road/Classic/article/117/jsp/Render.jsp?a=70244&m=popup&l=sv

Skeptikern sa...

Ett väldigt bra inslag måste jag säga!

pojoel sa...

Egentligen har väl det här inte att göra med klimatalarmism att göra, eller vänta, det är väl det det har!

Jag ramlade in på en blogg som heter "En man med ett skägg", och där bland inlägg under rubriken "Tokvänstern" hittade jag följande lilla fundering som ledde mina tankar åt ett visst håll:
"Jag blir på gott humör och skrattar till åt de uppskruvade brösttonerna. Det spelar ingen roll var man står på höger-vänster-skalan; jag har alltid haft ett horn i sidan åt folk som är så förtvivlat övertygade om att de har rätt. Och jag fnissar alltid lite elakt när det visar sej att de har fel."
http://kulturarbete.blogspot.com/2009/08/upproret-har-borjat.html

Rockström, Westerstrand, Wetterstrand, WWF, SNF, Uppsalianerna och alla andra alarmist-do-gooders kvalar tveklöst in bland de som "är så förtvivlat övertygade om att de har rätt"

Jag hoppas verkligen att det inte dröjer för lång tid innan vi även officiellt kan "fnissa lite elakt när det visar sej att de hade fel"