2 november 2009

En debattartikel jag skriver under påGösta Wallin och Pär Krause fick med en välskriven debattartikel i Aftonbladet idag. Jag utgår ifrån att Svante Axelsson redan sitter och skriver en motattack så att pennan glöder.

(Tips: ClimateScam)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra skrivet!!! Härligt att det finns någon/några som vågar säga emot.

Findus

Anonym sa...

Findus - istället för att "vågar säga emot" kunde du ha skrivit blir publicerade trots att de säger emot.
/ Ann L-H

Anonym sa...

Walin är oceanograf. Det är möjligt att han publicerat något VETENSKAPLIGT arbete om klimatforskning, i så fall kan någon gärna tala om vilket. Jag har aldrig sett annat än propagandartiklar från Walin. Bl.a har han varit med och undertecknat dokument som det privata institutet Heartland publicerat. Heartland är till stor del finansierat av oljebolaget Exxon. Han har också skrivit i bla smedjan. Timbros konstruktion. Timbro behöver väl ingen närmare presentation. Hans åsikter om koldioxiden måste anses som extrema och på tvären mot det vetenskapliga samfundet. Krause är ekonom och sålunda ingen expert på antropogen uppvärmning. Det bör väl inte komma som någon överraskning att Krause jobbat för Timbro.....Någon som ser ett mönster?
MVH Rhino

Skeptikern sa...

Rhino: "ingen expert på antropogen uppvärmning"? Vem kan vara expert på det? IPCC:s chef (som är TÅGINGENJÖR) kanske?

suck

Anonym sa...

Anonym - fortsätt du att luta dig mot klimatforskaren Al Gore som naturligtvis inte låter sig besudlas av egna intressen tex i den numera lukurativa handeln med utsläppsrätter.
/ A

Anonym sa...

Till Anonym den 3 november 2009 17:54

En PRIVAT finansiär!???
Det är ju helt förjäkligt att statsvåldet ännu inte har utrotat hela det fenomenet. Att människor fortfarande har möjlighet att skapa värden och själva avgöra vad de ska göra med det som de själva har skapat, det är ju totalt oacceptabelt!

Det är självfallet bara staten, som ju inte skapar någonting alls utan bara tar från andra under genom att terrorisera dem att de annars får ett helvete av statligt batongvåld, som ska bestämma vem som ska tillåtas göra vad med vad. Det receptet har ju aldrig gått fel någonstans, eller hur?

Inte med mer än att staten i förbifarten "råkat" massmörda miljoner oskyldiga människor, men lite svinn får man väl räkna med i den heliga kampen mot människors självbestämmande...

Asshole!