24 november 2009

Videoklipp om ClimategateHär kommer ett gäng Youtubeklipp om Climategate. Ovan är en intervju med Tim Ball.

Fox News: Chris Horner och Howard GouldBBC: Fred Singer och Bob Watson

RT: Peter Lilley
Fox News: Glenn Beck(Tips från En kättares notis under pågående klimatväckelse)

8 kommentarer:

Erik L sa...

Jisses Vilken soppa!

Om inte detta leder till en total omvärdering av energi och klimatpolitiken i världen, så ser jag det som ett mycket tragiskt bevis för att våra politiker förmodligen hela tiden känt till detta "manipulerande av data" men ändå valt att stödja AGW-teorin av andra orsaker!

Magnus sa...

Tack för länk! (Bra med många Youtube-prenumerationer!)

Fick syn på denna artikel i norska vårt land, med bra rubrik där Ola Humlum och en annan klimatrealist uttalar sig.

Dags att packa och dra till Norge.

Längst i söder är de också vid sunda vätskor samt har kontakt med verkliga världen i denna artikel.

Jesper sa...

Riktigt bra samling. Skönt att det äntligen har börjat "läcka igenom" lite information till massmedia. Dock inte här hemma naturligtvis. När kan man hoppas på något tillnärmelsevis liknande i SVT/TV4? Jag har i alla fall noterat Ställoms programtablå inför Köpenhamn och tänker ticka av varenda program hos granskningsnämnden. Ska bli lite kul faktiskt, nu när det är öppet mål.

Anonym sa...

Det är bra att du så träget samlar - bevis!! Mot de korrupta tigande Politiska lögnarna i Sverige med dessa Internet videoklipp- från Satellit kanalerna FOX, Russia today som berättar för sina medborgare i USA och Ryssland att datan har blivit manipulerad av (FN:s Politiska IPCC) EXAKT som den korrupta tigande MANIPULERADE Svenska stats -PSYOPS median SR, SVT med åtföljande kloak kanaler, utan substans, och ruttna Journalister, som medvetet undanhåller - fakta om sanningen.

Mvh JIMMY

Olaus Petri sa...

Varning för skrattfest:

http://www.youtube.com/watch?v=nEiLgbBGKVk

Snowroller sa...

Svensk media är över huvud taget väldigt konstig när det gäller att återge nyheter, inte bara i den här frågan.

Så fort det är nåt som kan tänkas bli en mediastorm blir framför allt TV och radio väldigt rädda och håller sej på mattan, vill inte stöta sej med de som bestämmer. Återigen måste jag ta upp kopplingen till debatten kring Sveriges ursprung som rasade på 1980-talet. Då blev det storm från professorerna i Uppsala över att man tillät folk från Västergötland och andra "provinser" komma med synpunkter på hur svensk historia skulle skrivas. TV fällde programserien i fråga och trodde att det inte var mer med det. Men det växte och i och med internet har nu "provinshistorieskrivningen" tagit över och blivit normen för svensk historia. TV håller tyst med men vill inte direkt stödja detta eftersom en del av gubbhyllan från Uppsala universitet fortfarande finns kvar.

Vi får hålla ut, klimatdebatten kan fortfarande vinnas av oss.

Hans Iwan Bratt sa...

Det är fascinerande att se bilderna i bakgrunden i RTs intervju med Peter Lilley. Producenten gör verkligen allt för att överbevisa tittaren om att katastrofen redan har börjat: smog, massor av rök, kalvande is, översvämning, enorma bilköer, mm.

Men många media har tagit ställning. De vet att katastrofer ger tittare och då skiter de i orsak och verkan. DN åtskådliggör detta varje dag. Här ett aktuellt exempel.

AG sa...

Tack för denna samling mkt sevärda klipp!