10 november 2009

Apropå verklighetsförankringVille bara påminna om att Ung vänsters åsikt är att kärnkraften i Sverige ska vara avvecklad nästa år. Samtidigt driver de en kampanj som heter "Reinfeldt, ge oss jobb". Snacka om paradox!

De vill först lägga ner livsnödvändig energiframställning, som i praktiken skulle leda till Sveriges undergång och massarbetslöshet, men samtidigt vill de att regeringen ska förse dem med jobb.

Det är inte för inte som länder med denna ideologi tar med alla ner i fördärvet. Men jag är inte förvånad för dom här ungdomarna har förmodligen aldrig öppnat en historiebok, än mindre förstått hur välstånd skapas. En studieresa till Nordkorea (bekostad av Sida) kanske vore på sin plats eller vad tycker ni?

5 kommentarer:

Snowroller sa...

Tokvänsterns representanter är sannerligen opportunister å det grövsta. Kan vi inte avveckla dom nästa år?

Anonym sa...

Det är väl ingen paradox, tänk dig ett stort vägbygge och ta sedan bort alla maskiner. Vad blir resultatet?
Naturligtvis massor med nya (gröna) jobb samt en stor grön tillväxtindustri för att förse alla gröna arbetare med spadar skottkärror släggor och spett.

Osynlige Mannen sa...

En studieresa till Nordkorea låter som en utmärkt idé. Och eftersom ingen frivilligt lämnar ett kommunistiskt paradis, räcker det ju med enkel biljett.

Skeptikern sa...

Osynlige mannen: jag bokar biljetterna!

men seriöst, om Ung vänster och Lars Ohly skulle få styra så skulle vi till slut hamna på Nordkoreas nivå. Alla kommunistiskt styrda länder slutar i katastrof och elände. Det är mer eller mindre en naturlag. Lars Ohly var rätt tydlig i sin debattartikel på Newsmill att vi behöver mindre individuell frihet och mer statlig planering, vilket sammanfattar inställningen till människor på ett ganska tydligt sätt.

svanberg sa...

Ja, skicka gärna kommunistdräggen till en "studieresa" till Nordkorea. Dra sedan in deras pass.